Wi-Care maakt passende kleding vanzelfsprekend

Standaard broek

Deze lange broek is aangepast aan de zit, d.w.z. achter hoog en een verlaagde voorzijde. Verder heeft deze lange broek een verlengde rits middenvoor tot de binnen been naden om het aan- en uittrekken te vergemakkelijken. De rolstoelbroeken hebben een uitstekende pasvorm voor optimaal draagcomfort. Broeken zijn bij ons leverbaar in confectie en maatwerk. Indien het maatwerk betreft dan heeft de klant ook de mogelijkheid zelf de stof- en kleurkeuze voor de broek te bepalen. De confectie broeken zijn leverbaar in standaardkleuren en maten.
Neem contact met ons op
Mijn ervaring delen
Ervaringen
Harriët Eefting

Mijn naam is Harriët Eefting, 33 jaar jong/oud. Ik heb een zeldzame ziekte genaamd Early Onset Cerrebelaire Ataxie ( niet volgroeide kleine hersenen + ze verschrompelen langzaam). Ik dacht dat er maar 13 mensen in Nederland zijn die deze vorm van Ataxie hebben. Ik kon vroeger lopen. Nu loop ik twee...

keer per week met een rollator als ik fysio heb, daarnaast doe ik aan fitness en slender ( ja, je moet in beweging blijven, anders word je ook tonnetje rond). Tot mijn 24 ste liep ik en daarna zat ik dagelijks in een rolstoel, dus je raadt het, je wordt krom. Vroeger kocht ik ook broeken in de winkel, nu gaat het niet meer omdat je rug bloot is en de voorkant van de broek zit veel te hoog. Ik moest er toch maar aan geloven dat ik voortaan alleen nog in aangepaste lange broeken zou passen. Vreselijk dacht ik, een aangepaste broek kan iedereen zien. Van een vriendin ( die reuma heeft) en ook speciale kleding draagt, kreeg ik een aanbeveling. Bij dit bedrijf heb ik ook een broek besteld, dit bleek echter geen succes. In 2000 heb ik op de Support beurs kennisgemaakt met Wi-Care, en producten gezien. Daarop heb ik een afspraak gemaakt met Wilma. Die kwam aan huis om mijn maten op te nemen. Ik heb haar verteld van mijn problemen met confectie lange broeken en andere ervaringen tot dan. Wilma had een aantal stofstalen bij zich, waaruit ik kon kiezen. Ik heb Wilma verteld wat voor model ik graag wilde. Vervolgens kreeg ik een prijsaanbieding. Daarna is de broek gemaakt en geleverd. Nu heb ik een perfect zittende lange broek. Omdat mijn maten bij Wi-Care bekend zijn, kon ik een paar maanden later aan de hand van informatie over andere stofstalen een volgende lange broek bestellen. Super makkelijk! Groetjes van Harriet.

LEES HELE VERHAAL