Wi-Care maakt passende kleding vanzelfsprekend

Scootypants

Deze beenbekleding is speciaal ontworpen voor scootermobiel gebruikers en mensen die met één been gestrekt en het andere been gebogen in de rolstoel zitten. Deze beenbekleding is uitgevoerd vanaf de taille tot de knie als standaard beenbekleding, vanaf de knie tot en met de voet als broek. Hierdoor is het mogelijk om met deze beenbekleding enkele stappen te lopen. Verder heeft de scootypants twee ritssluitingen op de benen die doorlopen tot de bodem. Het materiaal en kleurkeuze is gelijk aan de standaard beenbekleding.

Ook verkrijgbaar in zitvlakvrije uitvoering.

Neem contact met ons op
Mijn ervaring delen
Ervaringen
Ans Schoppema

Ik ben Ans Schoppema en ten gevolge van een verkeersongeval sinds februari 1995 afhankelijk van een scootermobiel of een rolstoel. Zomer en winter, weer of geen weer, ik ga op pad want het is ook mijn vervoermiddel naar mijn werk. Mijn linker been ligt op een beensteun, de standaard voetenzak voor r...

olstoelgebruikers kan ik dus niet gebruiken. Al enige jaren was ik op zoek naar geschikte én betaalbare buitenkleding maar kon niet slagen. Als er al iets te vinden was, was het onbetaalbaar en ook nog kakelbont gekleurd! Op de Supportbeurs van mei 2002 ontdekte ik Wi-Care, daar vond ik wat ik zocht! Ik kon zelf bepalen wat en hoe ik het wilde hebben, in de kleur die ik wilde én in een betaalbare prijs! De eigenaresse van Wi-Care, Wilma Verhoeks, is ook nog bijzonder klantvriendelijk zodat ik binnen enkele minuten besloot om winterbekleding voor mijn benen te bestellen. Ik heb er geen spijt van, het is heerlijk warm en op maat gemaakt. Tijdens de zeer koude dagen van half december '02 en januari '03 werd mij verschillende keren gevraagd hoe ik aan die kleding kwam. Ik vertelde dan over Wi-Care, hoe het mij bevallen was om daar iets te bestellen en dat er alle soorten aangepaste kleding besteld kan worden. Diverse keren moest ik het adres en telefoonnummer opschrijven, omdat ik maar één visitekaartje had. Inmiddels heb ik meer van die kaartjes en deel ze uit aan degenen die informatie wensen. Ik vind het héél belangrijk dat er goede, betaalbare, aangepaste kleding is voor iemand met een handicap, niet alleen voor rolstoelers, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld een orthopedisch korset moeten dragen en noodgedwongen niet goed passende grotere maten kleding kopen en zich daar niet zo gelukkig in voelen. Wilma weet er raad op, geeft deskundig advies, is niet opdringerig maar heeft heel veel begrip en inlevingsvermogen. Je voelt je niet verplicht om iets te kopen, maar bent wel op het goede adres als je aangepaste kleding nodig hebt! Tot slot nog even iets over de winter beenbekleding oftewel de scootypants zelf. Het materiaal aan de buitenkant van de scootypants is water- en winddicht. Aan de binnenkant zit fleece en tussen deze twee materialen in zit een thermovulling. Hierdoor is de beenbekleding heerlijk warm. Ondanks de kou kan ik gewoon boodschappen doen. Door de lengte ritsen in de voorbenen kan ik de scootypants makkelijk aantrekken. Een ander kenmerk is, dat je met de scootypants aan ook enkele stappen kunt lopen. Vooral wat betreft de veiligheid op een scootermobiel, waarop je toch redelijk actief in het verkeer deelneemt, is dat best belangrijk.

LEES HELE VERHAAL