Wi-Care maakt passende kleding vanzelfsprekend

Rolstoelmantel

De rolstoel mantel is aan de voorzijde lang en de achterzijde tot de zitting van de rolstoel. Hierdoor kan men de rolstoelmantel aantrekken terwijl men blijft zitten. Door de raglan mouwen is het makkelijker de armen door het armsgat te steken. Verder is de mantel voorzien van een opstaande boord en paspel zakken. Materiaal: wol, waterafstotende stoffen.Kleuren: vele hippe trendy kleuren.

Neem contact met ons op
Mijn ervaring delen
Ervaringen
Helma Kampinga

Omdat ik merkte dat het aan- en uittrekken van gewone jassen in de rolstoel mij steeds meer energie kostte, ging ik op zoek naar een oplossing in de vorm van een rolstoelcape. Via internet kwam ik terecht bij het bedrijf Wi-Care. Omdat ik vragen had over de maat van de cape, de mogelijke kleuren w...

aarin deze geleverd kon worden en de prijs ervan nam ik contact met hen op. Ik kreeg tijdens dit gesprek informatie over de prijs en de kleuren. Bovendien bood men mij aan om mij een cape toe te sturen, zodat ik kon bekijken of die pasten en welke aanpassingen ik nog nodig vond. Dat vond ik een prima voorstel. Samen met een vriendin heb ik, na ontvangst van de cape, bekeken wat er nog anders zou moeten aan míjn cape. Dat lijstje heb ik toen naar Wi-Care gestuurd, met opgave van mijn kleur keuze. Na drie weken ontving ik een schitterende cape, rood aan de buitenkant, blauw fleece aan de binnenkant en een thermolaag ertussen voor de warmte . Toen de lente begon, heb ik opnieuw contact gelegd met Wi-Care. Omdat mijn kleurkeuze dit keer wat minder eenvoudig was, kreeg ik van hen stofstaaltjes toegestuurd, zowel staaltjes voor de binnen- als voor de buitenkant van de cape. De zomercape heeft een binnenlaag van tricot. Als deze klaar is, wil ik wat later in het jaar graag nog een cape voor het voor- en najaar. Deze heeft alleen een fleecelaag als binnenlaag. Het is heel prettig om zelf je kleuren te kunnen kiezen, te kunnen kiezen voor een geheel opengaande cape of deels opengaande, die je over je hoofd kunt aantrekken. Het is fijn om te weten dat je er goed uitziet als je buiten rondrijdt. En het is bovenal heerlijk om minder energie kwijt te zijn aan het aan- en uittrekken van kleding als je naar buiten gaat of thuiskomt.

LEES HELE VERHAAL